top of page

MXGP Samota-Sumbawa'da Basın Toplantısı ve Açılış renkli görüntülere sahne oldu


FIM Dünya Motokros Şampiyonası'nın 12. ayağı, Endonezya MXGP'si için yarış öncesinde bir karşılama basın toplantısı ve açılış töreni ile düzenlendi.


Basın toplantısı, etkinlik için özel olarak inşa edilen ve MXGP sürücülerinden de çok olumlu görüşler alan Samota Rocket Motor Circuit, Medya Merkezinde gerçekleşti.


Basın toplantısında Infront Moto Racing CEO'su David Luongo, FIM/CMS Direktörü Antonio Alia Portela ile Turizm ve Yaratıcı Ekonomi Bakanı Dr. H. Sandiaga Salahuddin Uno, BBA., MBA, SE, MBA, Vali West Nusa Tenggara Dr. H. Zulkieflimansyah, SE, M.Sc ve Endonezya MXGP Proje Müdürü Ridwan Syah hazır bulundu.

Basın mensuplarına yapılan konuşmaların ardından yetkililer, padok turu yaparak biniciler ve ekip üyeleriyle tanışma fırsatı bulurken, MXGP padokunu ve MXGP aksiyonlarını tattılar!


Gün, günün ilk yarışı öncesinde pistin podyum/start alanında gerçekleştirilen çok heyecanlı ve renkli bir açılış töreni ile devam etti.


Geleneksel dans performansı ile başlayan seromoni, Infront Moto Racing CEO'su David Luongo, FIM/CMS Direktörü Antonio Alia Portela, Turizm ve Yaratıcı Ekonomi Bakanı Dr. H. Sandiaga Salahuddin Uno, BBA. Endonezya Motor Sporları Federasyonu (IMI) H Bambang Soesatyo, SE, MBA ve Samota Enduro Gemilang (SEG) CEO'su M Ihsan Zulkieflimansyah, Endonezya Grand Prix'sinin ve başarısının heyecanını bir kez daha paylaştılar ve binlerce seyirciyi yerinde karşıladılar.




5 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page