top of page

Jeffrey Herlings ve 2023


2022 sezonunda kaçırılan sürücülerden biri, son MXGP şampiyonu "The Bullet" Jeffrey Herlings'ti. Altıncı Dünya Motokros Şampiyonasını kazanmanın zorluğu ne olmalıydı, Hollandalı sürücü tüm sezonu sakatlıklarla geçirmek zorunda kaldı ve yaklaşık 15 aydır yarışmadığı için 2023 MXGP şampiyonasının birinci tura çıkacak.

Genellikle gezegendeki en hızlı adam olarak kabul edilen Red Bull KTM fabrika sürücüsü, sakatlıklardan her zaman süper motive olmuş ve Dünya'nın zirvesindeki yerini yeniden kazanmaya hevesli olarak döner. Şimdi, 2023 takvim duyurusu hemen köşedeyken, Herlings'in en sevdiği kum olan pistlere bakacağını biliyorsunuz.

Herlings, 2022'nin başlarında kaza yaptığında, sezonunun büyük olasılıkla bittiğini çok çabuk anladı ve bunu sosyal medyasında söyledi. Kariyerinde çok sık sakatlık yaşadığı için, şanssızlığına inanamadı.

“Keşke durum böyle olmasaydı ve kariyerimin üzerime bir şeyler fırlatıp durması o kadar sinir bozucu ki! Sakatlıktan kurtuldum ama ayağımın durumu - bazı eski sakatlıklar nedeniyle - en iyi durumda olmadığı ve bu yaz en üst düzeyde yarışmayı düşünmek için yeterli olmadığı anlamına geliyor."

Herlings'i gerçekten hayal kırıklığına uğratan bir şey, 2022'de bir numaralı plakayı koşacak olmasıydı, ancak gelecek yıl 84 numarayı tekrar başlangıç ​​tablosunda görmekten çok fazla insanın hayal kırıklığına uğrayacağını düşünmüyorum. Herlings, molası sırasında sevgili hayranlarının ona verdiği destek için çok heyecanlıydı.

"MXGP'de 1 numaralı plakayı koşmayacak olmak bir serseri ama kararımızı verdik ve şimdi tek hedefim vücudumu düzeltmek, acı çekmemek ve 2023'e hazırlanmayı düşünmek. Uzun bir yol gibi geliyor." , ama çabuk geleceğini de biliyorum. Destek mesajları için tüm hayranlarıma ve tabii ki sporun en iyi takımına teşekkürler. Red Bull KTM her zaman arkamı kolladı ve hala sahip olduklarına ve dahil olan tüm ortaklarıma ve sponsorlarıma gerçekten minnettarım."

2023 sezonu için eğitime geri döndüğümüzde, şimdi beş kez Motokros Dünya Şampiyonu'nun dönüşünü ve dünyanın en zorlu sporunda başarılı bir sezon daha geçirmeyi umuyoruz. Dolu dolu bir sezonun ardından, beş kez Motokros Dünya Şampiyonu olan arkadaşı Tim Gajser ve diğer tüm seçkin MXGP sürücülerinin beğenileriyle tekrar yarışmasını sağlamak heyecan verici olacak.

Fotoğraf kredisi: Ray Archer

Yazar: Geoff Meyer



12 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page