top of page

Jeffrey Herlings Sardinya'da 100. GP galibiyetini aldı

Sezonun ikinci yarışı büyük mücadeleye sahne oldu. Red Bull KTM Factory Racing'den Jeffrey Herlings MXGP'deki 100. galibiyetini alarak İtalya'daki yarışın galibi oldu.


Sezonun ikinci yarışı büyük mücadeleye sahne oldu. Red Bull KTM Factory Racing'den Jeffrey Herlings MXGP'deki 100. galibiyetini alarak İtalya'daki yarışın galibi oldu.


Jeffrey Herlings:Bu galibiyetten dolayı çok mutluyum! En iyi startlara sahip değildim ama kendimi zorluyorum ve pist çok hızlı olduğu için zordu ama kendimi iyi hissediyordum ve zorlamaya devam ettim. 2. yarışta ikinci olmayı başardım. Bir sonraki tur için daha da iyi olmak için startlarımı da geliştirmek istiyorum”


Glenn Coldenhoff: "Yeni motosiklete bindiğim andan itibaren kendimi çok iyi hissettim. Bisiklet hızlı ve tüm pistte iyi gidiyor. Arjantin'de zorlu bir başlangıcın ardından podyuma çıktığım için mutluyum. Bütün hafta sonu burada kendimi çok iyi hissettim. İkinci yarış startta öne geçmek için zorladığım için iyi geçti ve sonra kendimi rahat hissettim. GP genel klasmanında 2. ve podyum 1. bu yüzden nasıl gittiğinden çok mutluyum”.


Jorge Prado : "Bu hafta sonundan memnunum. RAM Eleme Yarışı'nı ve ilk yarışı kazanmak gerçekten güzel ve tabii ki ikinci yarışı da kazanmak isterdim ama Red Plate'e sahip olduğum için çok mutluyum. Umarım İsviçre'de iyi bir sonuç alırım."


MXGP - World Championship Top 10 Classification:

1. Jorge Prado (ESP, GAS), 100 points;

2. Jeffrey Herlings (NED, KTM), 93 p.;

3. Maxime Renaux (FRA, YAM), 78 p.;

4. Romain Febvre (FRA, KAW), 78 p.;

5. Glenn Coldenhoff (NED, YAM), 75 p.;

6. Calvin Vlaanderen (NED, YAM), 65 p.;

7. Ruben Fernandez (ESP, HON), 63 p.;

8. Jeremy Seewer (SUI, YAM), 57 p.;

9. Pauls Jonass (LAT, HON), 56 p.;

10. Mattia Guadagnini (ITA, GAS), 55 p.


MXGP - Manufacturers Classification:

1. Yamaha, 102 points;

2. GASGAS, 100 p.;

3. KTM, 93 p.;

4. Honda, 82 p.;

5. Kawasaki, 78 p.;

6. Beta, 30 p.;


MX2'de, Monster Energy Yamaha Factory MX2 Team'den Jago Geerts, Arjantin'deki zaferinin ardından arka arkaya bir GP kazanırken, Nestaan ​​Husqvarna Factory Racing'den Kay de Wolf, Monster Energy Yamaha Factory MX2 Team'den Thibault Benistant'ın önünde podyumda ikinci oldu.


Jago Geerts: " Tekrar iyi bir başlangıçtı ve ilk turdan sonra liderliğe yükseldim ve De Wolf tüm yarış boyunca beni zorladı ama tüm yarış boyunca çizgimi korumayı başardım." Şimdi 2 GP galibiyeti var, bu yüzden mutluyum."


Kay de Wolf: "Buraya podyum için geldik ve kendimi çok iyi hissettim. İlk yarışta kazanmak harikaydı. İkincide sonuna kadar zorlamaya devam ettim, bu yüzden podyum için geldiğimizde Jago'nun arkasında bitirmek utanç vericiydi, ikinciyim, bu yüzden genel olarak çok mutluyum."


Thibault Benistant: “Bu kumda sürüş kolay olmasa da bugün iyiydi. Öndeki adamları takip etmeye çalıştım ama çok hızlıydılar ama zorlamaya çalıştım ve sonunda podyumda olmaktan memnunum."


MX2 - World Championship Top 10 Classification:

1. Jago Geerts (BEL, YAM), 117 points;

2. Kay de Wolf (NED, HUS), 87 p.;

3. Thibault Benistant (FRA, YAM), 86 p.;

4. Andrea Adamo (ITA, KTM), 83 p.;

5. Simon Laengenfelder (GER, GAS), 79 p.;

6. Kevin Horgmo (NOR, KAW), 68 p.;

7. Roan Van De Moosdijk (NED, HUS), 67 p.;

8. Liam Everts (BEL, KTM), 61 p.;

9. Lucas Coenen (BEL, HUS), 52 p.;

10. Jan Pancar (SLO, KTM), 40 p.


MX2 - Manufacturers Classification:

1. Yamaha, 117 points;

2. Husqvarna, 93 p.;

3. KTM, 85 p.;

4. GASGAS, 79 p.;

5. Kawasaki, 68 p.;

6. Honda, 36 p.;

7. Fantic, 12 p.


4 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page