top of page

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dünya Motokros Şampiyonası vurgusu

Afyonkarahisar'da 5'incisi düzenlenecek olan Dünya Motokros Şampiyonası turnuvası yarınki Türkiye MotoFest etkinliği ile başlıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Büyük Taarruz’un 100. Yıl Dönümü Kutlamaları için geldiği Afyonkarahisar'da yaptığı konuşmada, 4 yıldır sürdürülen ve yarından itibaren 5'incisi düzenlenecek olan Dünya Motokros Şampiyonası için özel vurgu yaptı.



Cumhurbaşkanlığı himayesinde Afyonkarahisar Valiliği ve Afyonkarahisar Belediyesi öncülüğünde yapılacak olan Dünya Motokros Şampiyonası, hem ülkenin hem de dünyanın motosiklet tutkunlarını bir araya getirecek. 3-4 Eylül'de yapılacak Dünya Motokros Şampiyonası ile birlikte gerçekleştirilecek Türkiye MotoFest etkinliği de 31 Ağustos- 4 Eylül tarihlerinde düzenlenecek.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ÖZEL VURGU YAPTI Yarın Türkiye MotoFest etkinliği ile başlayacak turnuva için CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN da dün yaptığı konuşmada özel vurgu yaptı.

Erdoğan dünkü törende yaptığı konuşmada "Afyonkarahisar, himayemizde 4 yıldır Dünya Motokros Şampiyonası'nda yüz binlerce yerli ve yabancı konuğu burada misafir ediyor. Bu önemli Spor organizasyonu aracılığıyla Afyonkarahisar ve Türkiye'nin tanıtımına, turizme ve ekonomiye katkı sağlıyoruz” dedi.

100. YILA ÖZEL TÖREN Dünya Motokros Şampiyonası, bu yıl Büyük Taarruz'un 100. yılına özel ödül törenine de ev sahipliği yapacak. Şampiyona kapsamında ünlü sanatçılar konser verecek. Amerika, Avrupa, Asya ve Okyanusya'da yer alan 15 farklı ülkede düzenlenen ve 19 ayaktan oluşan Dünya Motokros Şampiyonası'nın (MXGP) Türkiye etabı olan Dünya Motokros Şampiyonası (MXGP of Türkiye) için Afyonkarahisar'da hazırlıklar da tamamlandı.




1 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page