top of page

Antonio Cairoli yarışlara veda etti...

FIM Motokros Dünya Şampiyonası'nın en iyilerinden biri olan 'nin MXGP padokunda 18 inanılmaz yılın ardından Grand Prix yarışlarına veda etti.

Arkadaş canlısı tavrı, gerçek sportmenliği ve olağanüstü yeteneği ile kısa sürede sporun öncüsü haline gelen İtalyan sporcu, son yirmi yılda başkalarının sadece hayal edebileceği şeyler olarak, birçokları için gerçek bir ilham kaynağı oldu.


Cairoli'nin tam zamanlı bir sürücü olarak son yarışı için bitiş çizgisini geçtiği sırada atmosfer inanılmazdı. İtalyan sürücü daha sonra anı anmak ve pistte sıralanan hayranlarına teşekkür etmek için bir geçit töreni turu yaptı, aynı taraftarlar, Team İtalya ile Monster Energy FIM Motocross of Nations'daki zaferine tanık oldu ve ardından en yakını olarak büyük bir kutlama yapıldı. Arkadaşlar, aile, takım üyeleri ve taraftarlar ona hak ettiği uğurlamayı vermek için doğrudan startta toplandılar.

O anı yansıtan Cairoli, o günden itibaren Instagram'da paylaştığı anları, “ Son Bir Yolculuk. Bu yazıyı hiç yazmak zorunda kalmamayı umuyordum. Evet, sayfayı çevirmenin zamanı geldi. Bu yolculukta yanımda olan ve bana her zaman ellerinden gelenin en iyisini veren herkese teşekkür ederim. Bir kucaklama ve seni çok özleyeceğim, gösterdiğin destek ve destek eşsiz. Yakında daha fazla haber gelecek bizi izlemeye devam edin! ”.



Yaşam Boyu İstatistikleri:

9 Dünya Şampiyonluğu (6 ardışık)

1 Monster Energy FIM Motocross of Nations Zaferi İtalya Takımı ile

Monster Energy FIM Motocross of Nations'da 3 Bireysel Şampiyonluk

94 Grand Prix galibiyeti

179 podyum

182 yarış galibiyeti

93 kutup pozisyonu

278 Grand Prix Yarıştı

552 başlar

10.708 puan



36 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page