top of page

KANAL 3 TV'YE ÖDÜL...

KANAL 3’ün Yılın En İyi Kanalı Medya Oscarına layık görüldüğü törende, ödülü MEGABİRLİK Medya Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.



ÖDÜLÜ ERDOĞAN VERDİ

Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği’nin geleneksel Medya Oscarları Ödül Töreni Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun da katıldığı törende Yılın En İyi Yerel Kanalı Medya Oscarına layık görülen KANAL 3’e ödülü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Megabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’e verildi.


“BU GURUR AFYONUN”

Kanal 3’ün Medya Oscarı Megabirlik Medya Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’e, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından takdim edilirken Megabirlik Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Demirel, Megabirlik Medya Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Emin Güzbey’in de katıldığı törende, Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ta hazır bulundu. Megabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, KANAL 3’e verilen ödülün tüm Afyon’un gururu olduğunu belirtti.


“TİTİZLİKLE SEÇİLDİLER”

Törende ilk konuşmayı Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği Başkanı Şebnem Bursalı yaptı. Bursalı, Türkiye’nin içinde bulunulan bu zor günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde büyük bir sınav verdiğini kaydederek, “Başta sağlık çalışanları olmak üzere mücadele veren herkesi kutluyor, burada Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği olarak bulunmaktan dolayı memnuniyet duyduğumuzu belirtmek istiyorum. 43.yaşını kutlayan derneğimiz bu yılda radyo ve televizyonların en başarılarını ödüllendirdi. İşini yaparken ödül almak hele ki meslektaşlarından ödül almak çok daha anlamlı. Çok titiz bir araştırma sonucu ödül alan meslektaşlarımızı şahsım ve derneğimizin yönetim kurulu adına kutlamak istiyorum” dedi.


“Dünya Afyonkarahisar’da Buluşuyor” sloganıyla organize edilen Dünya Motokros Şampiyonası’nı (MXGPTurkey) 7’den 70’e herkese ulaştıran Kanal 3 TV'yi tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.



13 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page