top of page

En İyi Tanıtım Yapan Ülke Ödülü Türkiye'nin

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Afyonkarahisar Belediyesi’nin ev sahipliğinde 3-4 Eylül tarihlerinde düzenlenen Dünya Motokros Şampiyonası sona erdi. 2022 yılının şampiyonlarının ödüllendirildiği Uluslararası Motosiklet Federasyonu (FIM) MXGP Ödül Töreni'nde Türkiye "En İyi Tanıtım Yapan Ülke” ödülünü aldı.

Afyonkarahisar öncülüğünde Dünya'da "En İyi Tanıtım Yapan Ülke” ödülünü Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, FİM Başkanı Jorge Viegas ilee Infront Motoracing CEO'su David Luongo'dan aldı.


Türkiye’nin Afyonkarahisar öncülüğünde “En İyi Tanıtım Yapan Ülke” unvanını almasını gurur verici olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, FİM Başkanı Jorge Viegas’a teşekkür etti.


Afyonkarahisar olarak ülkemizin tanıtımı noktasında dev organizasyonlara imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Başkan Zeybek, himayeleriyle Dünya Motokros Şampiyonasına destek olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarını sundu.


FIM Başkanı Jorge Viegas, “Türkiye'deki herkese, arkadaşlarıma, yarışçılara, takımlara çok teşekkür ederim. Özellikle seyircilerimize özel bir teşekkür etmek istiyorum. Burada çok güzel bir yerde insanlarla bir araya geldim. Çok harika bir şampiyonluk yarışı yaşadık. Gelecek yıl daha da iyi bir organizasyon olacağı için şimdiden sabırsızlanıyoruz." dedi.




21 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page